Odamızda Çanakkale Ortak Oda-Borsa Toplantısı Yapıldı.

• 25.04.2009
Toplantıya Çanakkale, Gelibolu ve Biga Oda-Borsa yöneticileri katıldı.

Toplantıda, uzun süredir etkisi altında bulunduğumuz ekonomik krize önümüzdeki günlerde yeni bir krizin ekleneceğini, bunun isminin de bilanço krizi olduğu, krizden kurtulmak için ülkelerin ve şirketlerin yeni pozisyon alması gerektiğini, şirketlerin sanal olarak kalmaması gerektiğini, yeni planlama ile üretime geçilmesini, gerçek üretimin çıkışı kısaltacağı görüşleri belirtildi. Yeni markaların yaratılması, yerel ölçekli bu markalara güç verilmesi dile getirildi.

Odalar ve sivil toplum örgütleri ile fikir alış-verişinde bulunulmasının gerekli olduğuna işaret edildi.

Toplantının sonunda Balıkesir-Çanakkale Kalkınma Ajansının kurulması, görevleri, yetkileri ve oluşumu hakkında bilgi verildi.
Odamızda Çanakkale Ortak Oda-Borsa Toplantısı Yapıldı.