KRİZ VARSA ÇARE DE VAR

• 23.05.2009

22 Mayıs 2009 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan “Türkiye’nin Yüzü Gülsün Diye, Kriz Varsa Çare De Var” isimli kampanyaya Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Çanakkale Ticaret Borsası olarak destek verdik.

72 milyonluk Türkiye’nin tüketim gücünü hareketlendirerek, ekonomik gücümüzü kaybetmemek adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan ‘Kriz varsa çare de var’ kampanyasının tanıtımı için 10 Haziran 2009 tarihinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlhami TEZCAN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kaya ÜZEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ve ardından Çanakkale Valisi Sayın Abdulkadir ATALIK’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ardından Odamız Meclis Salonu’nda basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısına müteakip çarşı ziyaretleri sırasında şahsımız ve ihtiyaç sahibi kurumlar için alışverişler yaptık.
KRİZ VARSA ÇARE DE VAR