MPM ÇANAKKALE VERİMLİLİĞİ ARTIRMA PROJESİ ÜCRETSİZ EĞİTİM PROGRAMI DEVAM EDİYOR

• 20.04.2010

01 Haziran 2010 Verimlilik Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi (MPM Uzmanları Fatma GÜNTÜRKÜN - Nazlı Saylam BÖLÜKBAŞ) -(Genel Katılıma Açık 09:30-12:30 / 13:30-16:30)

Çanakkale Verimliliği Artırma Projesi, Milli Prodüktivite Merkezi ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Valiliği arasında 23 Aralık 2009 tarihinde imzalanan bir protokol ile başlatılmıştır.Projenin amacı, Çanakkale ilinin ilgili tüm kesimlerinin katılımının ve desteğinin sağlanarak,

• Çanakkale’de faaliyette bulunan çeşitli kamu ve özel sektör kuruluşlarına verimliliği artırıcı tekniklere ilişkin danışmanlık, verimlilik ölçme değerlendirme ve eğitim hizmetleri sunmak,

• Sosyal ve ekonomik yapı içinde verimliliği etkileyen alanlara yönelik olarak yürütülecek araştırma çalışmaları ile ilin verimlilik sorunlarını belirlemek ve çözüm önerileri geliştirmek,

• Toplumun farklı kesimlerine yönelik olarak yürütülecek olan tanıtım ve bilinçlendirme etkinlikleri ile sanayiciler, işçiler, kamu ve özel sektör kuruluşlarının yönetici ve çalışanları, üniversiteler, çeşitli meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetim mensupları, öğretmenler ve öğrenciler arasında verimlilik bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmektir.

Proje kapsamında ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlerimiz;

• Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecektir.

(Kayserili Ahmet Paşa cad. No:14 ÇANAKKALE)

• Bir günlük eğitimler 09.30-12.30 / 13.30-16.30 saatleri arasında

• Yarım günlük eğitimler 09.30-12.30 saatleri arasında yapılacaktır.

• Eğitimler MPM Yönetici ve uzmanları tarafından verilecektir.

Eğitim programları ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için irtibat:

Burak GÜNDOĞAN

Tel: 0.286.217 10 14