KADIN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

• 12.05.2010

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarına yürüten İl Kadın Girişimciler Kurulumuz tarafından, 14 Mayıs 2010 Cuma günü saat 15.00’de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Süleyman Demirel Konferans Salonunda “Önder Kadın” konulu bir konferans düzenlenecektir.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Aynur Bektaş, TBMM Üstün Hizmet Ödülü Sahibi Çanakkale’li Girişimcimiz Sayın Fernur Sözen, Sanatçı Sayın Gülben Ergen ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ali Akdemir’in katılımları ile gerçekleştirilecek olan konferansta ayrıca Gülben Ergen’e "Yılın Sosyal Girişimcilik Projesi Ödülü" takdim edilecektir.

KONFERANSA TÜM KADIN ÜYELERİMİZ DAVETLİDİR.

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI
KADIN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE