DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI BAŞARI İLE TAMAMLANDI

• 14.05.2010

12-13 Mayıs 2010 tarihlerinde İGEME (İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi) ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen “Dış Ticaret Eğitim Programı” 60 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Odamız Genel Sekreteri Abdurrahim TEMİZ; İhracatçı firmalarımızın dış pazarlardaki pazar paylarının artırılması, yeni pazarların bulunması, ihraç ürünlerinin çeşitlendirilmesi, ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmeler ve ticari prosedürler konusunda ihracatçılarımızın bilgilendirilmesi, ihracata yeni başlayacak firmalara gerekli bilgilerin sağlanması amaçlarına yönelik çalışmaları ile İGEME’nin Türkiye’nin ilk ve tek kamu kuruluşu olduğunu, ortak olarak düzenlediğimiz “Dış Ticaret Eğitim Programı”’na olan ilginin Odamız ile İGEME’nin ortak çalışmasının Çanakkale için ne kadar önemli olduğunun ve gelecekte de önemini artırarak devam edeceğinin göstergesi olduğunu belirtti.

İki günlük eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları törenle verildi.

DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI BAŞARI İLE TAMAMLANDI