ÇTSO YÖNETİM KURULUNDAN DEFTERDAR DOĞAN ADIGÜZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 03.08.2022
  • canakkaletso
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Çanakkale Defterdarlık binasında gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Erdoğan ve Volkan Temiz ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulumuzla birlikte İlimiz Defterdarlığı görevine başlayan Sayın Doğan Adıgüzel’i ziyaret ettik. Üyelerimizin Defterdarlığımızdan talep ve beklentilerini kendilerine ilk ağızdan aktardık. Mevzuat ve yasalar çerçevesinde üyelerimizin ticari faaliyetleriyle ilgili bürokratik süreçlerde kolaylık sağlamalarını rica ettik. Yeni görevinde Çanakkale Defterdarı Sayın Doğan Adıgüzel’e başarılar diliyoruz.”
ÇTSO YÖNETİM KURULUNDAN DEFTERDAR DOĞAN ADIGÜZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ