25 Temmuz 2017 Salı

Sık Kullanılanlara Ekle
Tavsiye Et

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB’NİN 73. GENEL KURULUNA KATILDI
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

TOBB Genel Kurul toplantısına katılan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcısı T.Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Kansu, Meclis Üyesi ve Genel Kurul Delegeleri, Ahmet Demir, Ayhan Çetin, Güray Özsoy, Ramazan Bahadır Yüksel, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Perihan Duman, Genel Sekreter Sema Sandal ile Marka ve Patent Sektör temsilcisi Murat Pişkin yer aldı. Başkan Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada , yeni hükümet sistemiyle güçlenen ve hızlanan yönetimde, kararlar daha hızlı alınacağını belirtirken, “Devletteki çarkların hızlanması, bürokrasinin aşılması, özel sektöre olumlu yansıyacak. Böylece Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı. Yeni hükümet sistemiyle güçlenen ve hızlanan yönetimde, kararlar daha hızlı alınıp uygulanacak. Devletteki çarkların hızlanması, bürokrasinin aşılması, özel sektöre olumlu yansıyacak. Böylece ekonomide yeni bir büyüme modelini ve kalkınma hamlesini hazırlayabileceğiz” dedi. Türkiye’nin, son 15 senede müthiş bir ekonomik gelişme gösterdiğinden söz eden Hisarcıklıoğlu, artık yarına odaklanmak ve geleceğe birlikte yürümek gerektiğinin altını çizdi. Reform ateşini yeniden canlandırmanın önemi üzerinde duran TOBB Başkanı, hep birlikte çalışarak yeni büyüme hikâyesini tüm dünyaya göstereceklerini bildirdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda 2016 yılına ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabı ile yönetim kurulu ibra edildi. Genel Kurul toplantısı, 2018 bütçe tekliflerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi.

25.05.2017

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI