25 Temmuz 2017 Salı

Ana Sayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Tavsiye Et

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURUL ÜYELERİ VEKİL AYHAN GİDERİ ZİYARET ETTİ
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i Meclis ’deki makamında ziyaret etti

. Görüşmede ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcısı T.Selçuk Semizoğlu ve Sayman Üye Mustafa Kansu hazır bulundu. TOBB 73. Genel Kurulunun ardından gerçekleştirilen ziyarette güncel gelişmeler ve Oda çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Odamızca kurulan S.S. Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan proje ile ilgili durum değerlendirilmesi yapıldı. Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının şehrin ekonomik hayatına katkılarından dolayı teşekkür etti.

25.05.2017

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI