21 Eylül 2017 Perşembe

Ana Sayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Tavsiye Et

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ BÜLENT TURAN'I ZİYARET ETTİ
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı Meclis ’deki makamında ziyaret etti. Görüşmede ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcısı T. Selçuk Semizoğlu ve Sayman Üye Mustafa Kansu hazır bulundu.

TOBB 73. Genel Kurulunun ardından gerçekleştirilen ziyarette, güncel gelişmeler ve Oda çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Grup Toplantısının da olduğu yoğun gündem arasında Yönetim Kurulumuzu kabul eden Bülent Turan Başbakanımızın Grup Başkanı seçildiğini belirtti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü ve Gençlik Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın da bulunduğu ziyarette Çanakkale'ye yakında gelecek önemli hizmetlerin müjdesi verildi.

25.05.2017

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI