21 Kasım 2017 Salı

Sık Kullanılanlara Ekle
Tavsiye Et

ÇTSO YÖNETİMİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, 11 Ekim Çarşamba günü Sınırlı Sorumlu Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimi ile bir araya geldi.

ÇTSO Çanakkale Evi Oda&Bahçe Restoranda gerçekleştirilen toplantıda; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayhan Çetin, Emin Aydoğan, Emin Bacak, Fikri Kutlu, Murat Aydoğdu, Genel Sekreter Sema Sandal, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sezayi Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. “BİRLİK, BERABERLİK VE ORTAK AKIL OLDUĞU SÜRECE ÜZERİNDEN GELMEYECEĞİMİZ BİR SORUN YOK” Görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; Çanakkale esnafının ticari faaliyetlerini geliştirmek, kolaylaştırmak, depolama ve trafik sorununa çözümler üretmek adına 2015 yılından beri takipçisi oldukları “Ticaret Sitesi” ‘nin kurulmasıyla ilgili yapılan çalışmalar ve gelinen nokta konusunda Kooperatif Yönetimine bilgi verdi. Yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelerek yasalaşması beklenen Torba Kanun ile Çanakkale OSB yanında yer alan ve Ticaret Sitesi yapılması planlanan yaklaşık 600 dönümlük araziyi de kapsayacak düzenlemeler beklediklerini belirten Başkan Semizoğlu Kooperatif Yönetimiyle aynı hedef doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ve yürütmeye de devam edeceklerini, Üyelerimizin pek çoğunun ortak olduğunu ve yeni taleplerin de ortaklık kriterine uygun olanlar üzerinden objektif bir değerlendirme ile belirleneceğini ifade etti. Toplantıda, katılımcılar tarafından gerçek anlamda iştigal konusu uygun üyeler için bir kamu hizmeti olarak projeyi hayata geçirme konusunda ortak akıl ile hareket etme kararında görüş birliğine varıldı.

11.10.2017

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI