17 Şubat 2018 Cumartesi

Sık Kullanılanlara Ekle
Tavsiye Et

ÇTSO 2018 YILININ İLK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 2018 yılının ilk Mesleki Yeterlilik sınavlarını Ahşap Kalıp, Seramik Karo Kaplamacı, Çelik Kaynakçı ve Metal Saç İşlemeci sektörlerinde toplam 32 adayın katılımı ile gerçekleştirdi.

19 ve 20 Ocak 2018 tarihlerinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezi Mesleki Yeterlilik İnşaat Sınav alanında gerçekleştirilen Ahşap Kalıpçı ve Seramik Karo Kaplamacı sınavlarında adaylar aynı gün yazılı, sözlü ve uygulamalı sınavlara tabi tutularak Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için ter döktü. Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 23 Ocak 2018 Salı günü gerçekleştirilen Çelik Kaynakçı ve Metal Saç İşlemeci sınavlarına katılan adaylar ilk olarak yazılı ardından tercih ettikleri birimin alt dallarından uygulamalı sınavlara girdi. Sınavlar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Odamız 2017 yılında olduğu gibi Mesleki Yeterlilik Sınavlarını düzenlemeye 2018 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Üyelerimize her ay sınavlar hakkında duyurularda bulunarak yeterli sayıda talep olduğu takdirde sınavları Odamız bünyesinde açıyoruz.” dedi.

24.01.2018

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI