17 Şubat 2018 Cumartesi

Sık Kullanılanlara Ekle
Tavsiye Et

ÇTSO EMITT FUARINA ÇIKARTMA YAPTI
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen Emitt 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na yerel basın mensuplarıyla birlikte katılım sağladı.

25 Ocak 2018 Perşembe günü, T.C. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş’un teşrifleriyle açılışı gerçekleştirilen Emitt fuarında, Çanakkale Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Kansu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, Emin Aydoğan, Meclis Üyeleri Ahmet Çelik, Armağan Aydeğer ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Çanakkale İli Oda ve Borsalarının da yer aldığı Çanakkale Standı 2018 yılının “Troia Yılı” ilan edilmesi sebebiyle yoğun bir ziyaretçi kitlesine hitap ederek fuarın ilgi odağı oldu. ÇTSO heyeti, Emitt Fuarında stant açan tüm üyelerini ziyaret ederek bölge turizmine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

25.01.2018

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI