21 Eylül 2017 Perşembe

Sık Kullanılanlara Ekle
Tavsiye Et

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Kümelenme Destek Programı 1. Destek Çağrısı başvuruları 31/01/2014 tarihine kadar uzatılmıştır. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yeni kimliği ile ülkemiz sanayisinin rekabet gücünü arttırmak için, bilimsel tabanlı, üniversite-sanayi işbirliğine dayanan ve sanayinin stratejik bir yol haritası çerçevesinde yürütülecek çalışmalarını destekleme kararlılığı içerisinde, “Rekabetçilik ve Yenilikçilik Alanlarında Küme Destek Programı” uygulama süreci 24/10/2013 tarihi itibariyle başlatılmış bulunmaktadır. Söz konusu program’ın başvuru tarihi 31/01/2014’e kadar uzatılmıştır. Kümelenme Destek Programı ile ilgilenen üyelerimizin dikkatine sunulur. Kümelenme Destek Programına ilişkin başvuru rehberi ve detaylı bilgiye Bakanlığın web sayfası Link https://kumelenme.sanayi.gov.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEK PROGRAMI

TÜM HABERLER