ÇANAKKALE İLİ ODA VE BORSALARI ORTAK TOPLANTISI 27 EKİM 2009 TARİHİNDE GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA YAPILDI

• 28.10.2009

ÇANAKKALE İLİ ODA VE BORSALARININ YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI VE MECLİS BAŞKANLARININ KATLIMIYLA GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA YAPILDI

Odamız Meclis Başkanı Sayın Niyazi ÖNEN, toplantıda yaptığı konuşmada, finans ile ilgili sıkıntıların sadece Çanakkale ile ilgili olmadığını, bunun tüm Türkiye’nin sorunu olduğunu söyledi. Çanakkale’nin dünya kenti olması için mastır planı yapılması gerektiğini belirtti.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Sayın Kaya ÜZEN, kentte sağlanacak güç birliği ile bir araya gelecek yatırımcıların sadece Çanakkale’ye değil Türkiye ekonomisine katkı yapacak bir yatırım olması gerektiğini belirterek, yatırımcıların finans konusunda çektikleri sıkıntıları dile getirdi.