SİGORTA ACENTELİĞİ İL DELEGELİĞİ SEÇMEN LİSTESİ

• 13.06.2023
  • canakkaletso
“Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek yürürlüğe konulmuş olan “Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi İle Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” doğrultusunda 07 Temmuz 2023 Cuma Günü, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek seçimlerde oy kullanma süresi saat 09:30 başlayıp,  16:30’da sona erecektir.

Bu kapsamda, İl Delegeliği Seçmen listesi Odamızın ilan yerinde ve www.canakkaletso.org.tr internet sitesinde yayımlanmaktadır. Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimlerinde oy kullanabilmek ve aday olabilmek için, söz konusu listelerde kayıtlı olmak gerekmektedir. Bu nedenle, seçmen listelerinin kontrolü büyük önem arz etmekte olup, ilan süreci içerisinde (13-14 Haziran 2023 tarihlerinde) Odamıza itiraz edilebilir.

Bilgilerinize sunulur.

İL DELEGE SEÇMEN LİSTESİ