MECLİS ÜYEMİZ BURAK KUNT’UN FİRMASI KUNT PLASTİK, TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKETİ ARASINDA

• 06.02.2024
  • canakkaletso

TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında Üyemiz Kunt Plastik de yerini aldı.

2019 -2021 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda listeye giren 27 farklı ilden ve 35 ayrı sektörden 100 şirketin iki yılda ortalama büyüme oranı yüzde 569.

TOBB tarafından düzenlenen törenle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu: “Meclis Üyemiz, genç girişimci kardeşimiz Burak Kunt’u gönülden tebrik ediyorum. Çok kritik ve firmaların küçülmeye girdiği bir dönemde Kunt Plastik’in cirosunun, istihdamının artması, Türkiye’de milli gelir artışının kat kat üzerinde bir performans göstermesi, bu süreci büyüyerek geçirmesi büyük bir başarıdır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlimiz ve Ülkemiz adına kendisi ile gurur duyduk. Başarılarının artarak devamını diliyorum.” dedi.