ÇANAKKALE VE BALIKESİR İLLERİ ODA VE BORSALARI GENEL SEKRETERLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 08.02.2024
  • canakkaletso

Çanakkale ve Balıkesir İlleri Oda ve Borsaları Genel Sekreterleri İstişare Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde gerçekleştirildi.

TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ün başkanlığında başlayan toplantıda; TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Volkan Tufan, Muhasebe Müdürü Yüksel Öztürk, Hukuk Müşaviri İbrahim Bayar, Reel Sektör Araştırma Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Kemal Günay da hazır bulunarak konuları ile ilgili genel sekreterlerin sorularını cevapladılar.

Toplantıya katılan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal: “Çanakkale İli Oda ve Borsaları olarak hep birlikte toplantıya katıldık. Sorumluluk alanımızdaki faaliyetlerimiz, toplantılarımız, verilen belgeler, kullandığımız programlar vb konularda gerek kendi tespitlerimiz gerekse üyelerimizden iletilen talep ve önerileri aktardık. Çözüm odaklı yaklaşımları için Genel Sekreterimiz Mustafa Saraçöz başta olmak üzere Birliğimizin tüm daire başkanlarına, müdürlerine, uzman personellerine teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇANAKKALE VE BALIKESİR İLLERİ ODA VE BORSALARI  GENEL SEKRETERLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ