BALIKESİR ODA YÖNETİM KURULU BAŞKANLARINDAN ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET

• 20.02.2024
  • canakkaletso
Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula ve Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; Çanakkale ve Balıkesir, tarih boyunca birbirine yakın ilişkiler içinde olmuş, ticaret ve kültürel alışverişte bulunmuş iki önemli şehirdir. Coğrafyamızdan marka değerlerimize ve ürünlerimize kadar pek çok ortak yönümüz var. TR 22 olarak adlandırılan Güney Marmara Bölgesinde de iki şehir olarak yer alıyoruz, pek çok planlarımız ortak yapılıyor. Bölge planımızın rekabet gücümüzü artıracak şekilde, sosyal ve ekonomik kalkınmayı sağlamaya yönelik hedefler doğrultusunda yapılması için uğraş veriyoruz. Ziyaretleri sırasında da bu konuları istişare ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.