YÜZBİR İNŞAAT’IN SAHİBİ MURAT KÖSE, ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

• 29.05.2024
  • canakkaletso
Yüzbir İnşaat Malzemeleri Nakliye-Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi ve eski Meclis Üyemiz Murat Köse Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Murat Köse Bey Odamızda Meclis Üyeliği yapmış ve aynı zamanda 1990 yılı Kırkpınar Ağası olan hayırsever bir iş insanı. Çanakkale’nin sosyal ve ticari hayatına, ekonomik gelişimine sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı ziyaretleri için değerli büyüğümüz Murat Köse Bey’e teşekkür ediyorum.” dedi.