TOBB SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 02.07.2024
  • canakkaletso
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Odamızı temsilen TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Üyesi Metin Kenar katılım sağladı.

TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi veren TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Üyesi Metin Kenar; “Sigorta sektörü, ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısının önemli bir parçasıdır. Bu sebeple, sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak ve karşılaştığımız zorlukları aşmak adına bu tür toplantıları oldukça değerli buluyorum. Toplantımızda, sektörümüzün mevcut durumunu ve ekonomiye katkılarını, karşılaşılan zorlukları, sektörel işbirlikleri ve destekleri ile geleceğe yönelik stratejiler hakkında konuları değerlendirdik.” dedi.
TOBB SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ