Ülkemiz ve tüm dünya için ekonomik ve sosyal açıdan epey sınandığımız bir yılı geride bırakıyoruz.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Üretmeye mecburuz” sözünden ilham alarak, üretimin ve kalkınmanın, kendi kendine yetmenin önemini bir kez daha idrak ettik.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak; iş dünyasını önünü açmak, girişimcilerimize destek olmak ve sürdürülebilir büyüme hedeflerimize ulaşmak için 2025 yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz.
2025 yılı, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımlar atmamız için önemli bir dönüm noktasıdır. Hepimiz biliyoruz ki; üretmeden kalkınma, kalkınmadan bağımsızlık olmaz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Yönetim Kurulumuz ve tüm çalışanlarımızla birlikte 2025 yılının tüm üyelerimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini, sevdiklerinizle birlikte huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni ediyoruz.
Bu yeni yılı hep birlikte çalışarak, üreterek ve geleceğe umutla bakarak karşılayalım.
Saygılarımızla,
Selçuk SEMİZOĞLU
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi